RAW aardbei & rode bieten cake op een brownie bodem 

Ingrediënten

Voor de bodem:
45g amandelen
45g cashewnoten 
1 el RAW cacao poeder
1 el kokosolie 
25g dadels
1 kl vanille extract
1 kl Himalaya zout 
1 el kokosbloesemsuiker (oplossen in een beetje water)
1/8 kl maca poeder

Voor de vulling:
180g cashewnoten, 6u geweekt en uitgelekt
200g aardbeien (of bosbessen)
120ml agave 
1 kl vanille extract
1 kl rode bieten poeder
1/8 kl Himalaya zout 
200ml kokosolie 

Voor de topping:
Hennep zaadjes

Bereiding 

Doe alle ingrediënten voor de bodem in de keukenrobot en vermaal tot een crumbleachtige structuur die toch kleverig genoeg is dat de massa samenhoudt als je aandrukt. 
Neem een springvorm van 16cm doorsnede met bakpapier op de bodem en bedek de bodem met de crumble. Druk goed aan en zet even aan de kant. 
Doe alle ingrediënten voor de vulling, behalve de kokosolie, in de blender en mix op hoge snelheid tot een mooie vloeibare crème. Daarna kan je, terwijl je mixt, de kokosolie toevoegen. Zorg dat alles goed vermengd is. 
Giet deze crème op de bodem in de springvorm en verdeel. 
Plaats de taart voor min. 4u in de koelkast, liefst een hele nacht. 
Als de taart voldoende gekoeld is, haal je hem uit de springvorm en werk je het af met hennep zaadjes. 

Smakelijk!