De allerlekkerste Granola

granola.jpg

Ingrediënten

2 tassen Bio havervlokken (geen havermout)
1 tas gemengde noten, grof gehakt
1 tas Bionut energiemix (mengeling van stukjes abrikozen, vijgen, zonnebloempitten, hazelnoten, amandelen wit en bruin, paranoten, walnoten, cashewnoten, cranberries en dadelstukjes
2 soeplepels chiazaad
2 soeplepels lijnzaad
1 tas rozijnen
1/2 tas cranberries
3 soeplepels agavesiroop
2 soeplepels rijstsiroop
3 soeplepels water
Om chocolade granola te maken kun je nog 3 soeplepels pure cacaopoeder toevoegen
+ naar wens 1 tas kokossnippers toevoegen 

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 150°C.
Leg een bakpapier op een bakplaat. 
Meng al de ingrediënten behalve de extra rozijnen en cranberries.
Spreid uit op de bakplaat en schep regelmatig om, om aanbranden te voorkomen. 
De granola is klaar wanneer de vlokken mooi bruin gekleurd zijn.
Haal na 15-20 minuten de granola uit de oven en meng met de extra rozijnen en cranberries.